Wastafel ontstoppen als deze verstopt is

Sifon wastafel

Wastafel ontstoppen als deze verstopt is

Wij kunnen u helpen als de wastafel verstopt zit om de wastafel te ontstoppen. Vaak raakt een wasbak verstopt door haren en zepen. Deze verstopping zit meestal niet ver bij de wasbak vandaan. Meestal zit de verstopping in de sifon of onder het roostertje van de wasbak.

Ontstoppen van de wastafel

Het makkelijkste is om eerst de sifon los te draaien en deze schoon te maken. Mocht dit echter nog geen resultaat hebben, dan kunt u nog een vloeibaar ontstoppingsmiddel proberen te gebruiken. Heeft dit na een poging niet geholpen ga er dan niet mee door. Schakel een professionele ontstoppingsdienst in welke de afvoer van de wastafel snel kan komen ontstoppen.

Riolering of afvoer verstopt? Wij lossen het snel weer op!

Heeft u last van een verstopping in de riolering, of loopt het water niet goed weg in de afvoer? Dan bent uw bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in het oplossen van problemen in rioleringen of afvoeren kunnen wij elke verstopping vakkundig weer voor uw ontstoppen. Onze Riool Afvoer Ontstoppingsdienst uit Tilburg is dag en nacht bereikbaar om de riolering of wastafel afvoer snel weer te ontstoppen.

Riool verstopt? Onze 24/7 Nooddienst is altijd bereikbaar voor nood!

Riool, afvoer of toilet verstopt? Onze 24/7 nooddienst staat altijd snel voor u klaar, ook met eventuele feestdagen. Heeft u last van een verstopping in het riool of in de afvoer en wilt u er snel van af? Wij beschikken over een vakkundige monteur met de juiste apparatuur, kennis en gereedschap om uw probleem snel weer te verhelpen. Onze nooddienst staat 24/7 voor u klaar om een verstopping in het riool of afvoer snel weer te verhelpen. Wij komen ook in het weekend en op feestdagen.