Gootsteen verstopt? Wij ontstoppen deze snel weer

Gootsteen afvoer verstopt? wij ontstoppen deze snel weer

Gootsteen afvoer verstopt? Wij ontstoppen deze gootsteen afvoer snel weer. Vaak kunnen wij op korte termijn komen om te ontstoppen. Het is vervelend wanneer het water niet meer wegloopt. Meestal is de oorzaak van een verstopping in de gootsteen aanslag van zeepresten en vetten. Deze zeepresten en vetten hopen zich vaak op in bochten en aan de zijwanden waardoor de afvoer verstopt zal raken. Dit is echter niet helemaal te voorkomen.

Gootsteen afvoer verstopping ontstoppen

sifon gootsteen

Gootsteen ontstoppen? Dit kunt u mogelijk eerst zelf proberen om de verstopping in de gootsteen afvoer te ontstoppen. Begin met de sifon schoon te maken daarna kunt u nog een ontstopper of een vloeibaar ontstoppingsmiddel gebruiken. Is het daarmee niet opgelost kunt u beter onze ontstoppingsdienst inschakelen. Deze lost het probleem vaak in ongeveer een uurtje weer op.

De ontstoppingsmonteur

Onze vakkundige monteur zal eerst vast stellen waar de verstopping in de afvoer zich ongeveer bevindt alvorens hij deze afvoer gaat ontstoppen. Omdat de gootsteen afvoer van verschillende diameters kan zijn kan onze monteur kijken welke methoden het beste zal werken om de verstopping in de afvoer te ontstoppen.

Prijs voor het verhelpen van de verstopping

Wij rekenen tijdens kantooruren voor het ontstoppen van een gootsteen afvoer een starttarief van € 75,- exclusief btw. Voor dit starttarief komen wij voorrijden en er zit een uur arbeid in deze prijs. Bij ons betaald uw verder geen andere extra kosten zoals machine gebruik of meter prijzen. Na het eerste uur rekenen wij € 37,50 per halfuur exclusief btw.

gootsteen afvoer na ontstoppen

Riolering verstopt

Het kan voor komen dat de complete riolering verstopt raakt van de gootsteen met zepen en vetten. Het is dan verstandig om de riolering open te graven en deze grondig te laten reinigen. Het kan ook zijn indien er een kruipruimte aanwezig is om via daar de riolering te ontstoppen of te reinigen. Onze ontstoppingsdienst help graag als de gootsteen afvoer verstopt zit of de riolering verstopt zit deze snel weer open en schoon te krijgen.