Douche Afvoer Ontstoppen

Afvoer douche

Douche afvoer ontstoppen

De douche afvoer ontstoppen? Wij helpen uw graag om de verstopte douche afvoer weer te ontstoppen. Dit kunt u vaak eerst proberen om het zelf te verhelpen. Zit er een vloerputje dan kunt u deze open maken om zo de haren uit het doucheputje of goot te halen.

Heeft u een douchebak met een vast rooster met een schroef dan is het mogelijk om dit met een ontstopper of een vloeibaar ontstoppingsmiddel weer open proberen te krijgen. Haal nooit de schroef zelf los het kan dan zijn dat de douche afvoer gaat lekken onder de douche bak. Dit kan zeer vervelende gevolgen hebben. In plaats van een ontstopper of een vloeibaar ontstoppingsmiddel is het ook mogelijk om met waterdruk de afvoer van de douche te ontstoppen. Haal de douchekop van de slang en zet deze op de douche afvoer met een doek er om zodat u druk op kunt bouwen, soms lukt het om zo de afvoer van de douche  weer te ontstoppen. Home

Wij doen meer als alleen de douche afvoer ontstoppen

Heeft u ergens anders afvoer probleemen in huis dan kunnen wij dit ook oplossen

Gootsteen ontstoppen

Gootsteen afvoer verstopt? Het is vervelend wanneer het water niet meer wegloopt. Meestal is de oorzaak van een verstopping aanslag van zeepresten en vetten. Deze zeepresten en vetten hopen zich vaak op in bochten en aan de zijwanden waardoor de afvoer verstopt zal raken. Dit is echter niet helemaal te voorkomen.

Gootsteen ontstoppen
afvoer

Wasbak of wastafel ontstoppen

Wij kunnen u helpen als de wastafel verstopt zit om deze wastafel weer te ontstoppen. Vaak raakt een wasbak verstopt door haren en zepen. Deze verstopping zit meestal niet ver bij de wasbak vandaan. Meestal zit de verstopping in de sifon of onder het roostertje van de wasbak.

Wastafel ontstoppen

Toilet ontstoppen

Toilet verstopping verhelpen.

Toilet ontstoppen